“4-INICIATIVES” presidencials per al període 2022-2023: “2ª.” Imaginar una experiència de club acollidora: Benestar i Cura…

By RC Lleida

Jennifer Jones, presidenta de Rotary International, imagina un Rotary en què els socis prenen acció per convertir els seus somnis en realitat i aprofiten al màxim les seves experiències al club. Durant el seu any com a presidenta, Jones se centrarà en quatre iniciatives presidencials que encarnen el lema Imagina Rotary: avançar en el nostre compromís amb la diversitat, l’equitat i la inclusió (DEI); crear una experiència de club acollidora; empoderar les nenes; i ampliar el nostre abast.

  • Imaginar una experiència de club acollidora: Benestar i Cura

Rotary té un paper important per desenvolupar que l’entorn i l’experiència de club siguin acollidors, inclusius i agradables per a tots els socis i participants. Les enquestes revelen que el benestar i la cura són els principals factors de satisfacció i la nostra eina més poderosa per impulsar la conservació de socis. Això comença amb escoltar i comprendre el que els socis i participants volen obtenir del seu involucrament a Rotary. Sovint parlem de la importància de les «entrevistes de sortida» per entendre millor per què els antics socis es donen de baixa. Però per què esperar que se’n vagin? Jones insta els líders de clubs a incorporar «entrevistes d’entrada» per comprendre les necessitats i les expectatives dels nous socis des del principi. I, per descomptat, cal enquestar regularment tots els socis existents per garantir que tinguin l’oportunitat de compartir idees sobre la seva experiència de membres.

  • Mira a Jones parlar sobre la seva iniciativa de Benestar i Cura (descarregar)

 

 

 

COMPARTIR: