“4-INICIATIVES” presidencials per al període 2022-2023: “3ª.” Imagina Empoderar les Nenes…

By RC Lleida

Jennifer Jones, presidenta de Rotary International, imagina un Rotary en què els socis prenen acció per convertir els seus somnis en realitat i aprofiten al màxim les seves experiències al club. Durant el seu any com a presidenta, Jones se centrarà en quatre iniciatives presidencials que encarnen el lema Imagina Rotary: avançar en el nostre compromís amb la diversitat, l’equitat i la inclusió (DEI); crear una experiència de club acollidora; empoderar les nenes; i ampliar el nostre abast.

  • Imagina l’Empoderament de les Nenes. Jones també continuarà amb la iniciativa Empoderament de les Nenes de l’expresident de RI, Shekhar Mehta, per encoratjar els socis a millorar la salut, el benestar, l’educació i la seguretat econòmica de les nenes. reconeixent que les nenes empoderades es converteixen en dones empoderades.
  • Mercè Martorell (RC de Tarragona Tarraco August) comparteix aquest vídeo de la presentació dels projectes desenvolupats a la Zona 20C (Espanya i Portugal) per a l’empoderament de les nenes durant l’any 2021-22.

  • Comparteix els projectes del teu club a Rotary Showcase la plataforma on es mostren els projectes duts a terme per clubs i districtes. És el millor mitjà per celebrar els teus èxits amb el món de Rotary i el públic en general i d’inspirar els altres a emprendre projectes similars. No t’oblidis de carregar fotos i de compartir els teus projectes a les xarxes socials.

 

 

 

COMPARTIR: