“4-INICIATIVES” presidencials per al període 2022-2023: “4ª.” Imagina l’impacte:

By RC Lleida

: Gira per ampliar l’abast de Rotary als mitjans de comunicació…

  • Al llarg de l’any, Jones visitarà vuit projectes de servei que representen cadascuna de les àrees d’interès de Rotary i l’eradicació de la pòlio. La gira proporcionarà exemples de com Rotary pot marcar una diferència mesurable, alhora que presentarà Rotary a noves audiències, i possibles col·laboradors i influenciadors.

 

Ja estem al mes d’Agost. El mes que es caracteritza, no només per les vacances. Per a nosaltres els Rotari@s també és un mes dedicat a la Membresía i al Desenvolupament de Nous Clubs.

I quan parlem de la membresía –els socis- parlem de persones amb idees similars que es reuneixen per ajudar a les necessitats més urgents de la comunitat a la que serveixen. Tots hem de col·laborar per augmentar els socis!

El boca-orella és la manera més poderosa de despertar l’interès, però hem d’enfortir els nostres clubs amb la imatge pública. El poder de les xarxes socials consisteix en la capacitat d’arribar a un públic extens i que utilitzant-les adequadament sens dubte poden aportar bons resultats.

Pensem que si volem augmentar la membresía hem d’explicar molt bé el què fem. Els nostres projectes dins de les nostres set àrees d’interès. I que el nostre radi d’acció pugui ser a la nostra comunitat, en col·laboració amb altres clubs, o al nivell internacional.

Però, en qualsevol cas, hem de ser capaços que el nostre missatge sigui el més explícit possible, perquè les persones que el rebin ho trobin interessant i considerin l’oportunitat de participar-hi. D’aquesta informació en dependrà la integració de nous socis.

Per a fer-ho realitat caldrà conèixer -primer- ben bé, i valorar i estimar allò que estem fent al notre Club, treballant de forma conjunta amb els altres membres i possibles col.laboradors. I -segon- que ho donem a conèixer a la comunitat, després, mitjançant les xarxes socials.

 

Conclusió: perquè els nostres socis s’involucrin, se sentin còmodes i feliços els hem de mimar, formar, comunicar de manera constructiva. i escoltarlos amb interès. Hem de viure activament la diversitat, l’equitat i la inclusió. Tots som importants i necessaris per aconseguir el canvi tan necessari a Rotary, hem d’obrir-nos i adaptar-nos als temps actuals i preparar-nos per al futur. S’ha comprovat que els clubs que viuen la DEI són més dinàmics i actius.

 

Personalment informar que estic fent un Curs de Mentoría Rotaria de la Zona 25-A per al vostre servei.

 

 

 

 

 

COMPARTIR: