CANVI DE PRESIDÈNCIA 2022-2023 AL ROTARY CLUB DE LLEIDA

By RC Lleida

 

Lleida, 30 de juny del 2022.

A la Seu del Club, Hotel NH Pirineus, amb autoritats com el subdelegat del Govern, José Crespín i la seva dona, amics i membres del club i la presència especial de la Governadora 2022-2023, Ingrid Steinhoff, es va celebrar el tradicional traspàs de collar presidencial i canvi de junta directiva per a l’any 2022-23.

L’acte, es va dividir en dues parts molt diferenciades:  a la primera part, la Presidenta Montserrat Navarro, va fer entrega d’una donació del club a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, per col·laborar en la construcció de la Sala de descans per a familiars de nounats a l’esmentat hospital, amb aquesta aportació econòmica, es tanca aquest projecte que estem segurs, ajudarà moltes famílies que han de romandre al costat dels seus fills mentre reben les cures especials que requereixen per la seva condició de prematurs. Va recollir el xec-aportació, el Dr. Eduard Solé, director clínic del servei de Pediatria de l’Hospital.

 

A continuació, es va lliurar un reconeixement Paul Harris Fellow (PHF) al Sr. Mario Vidal, Director Tècnic de cartografia de la Federació Espanyola d’Orientació (FEDO), per la seva desinteressada col·laboració al llarg de diversos anys, ajudant a organitzar la tradicional “CURSA ROTARIA D’ORIENTACIÓ” que se celebra a la primavera cada any, per fomentar l’esport en família. Montserrat Navarro, va fer una breu exposició del currículum de l’homenatjat i li va imposar la insígnia que l’acredita com a soci Paul Harris.

 

També es va rendir homenatge i agraïment especial pel seu treball com a secretari tècnic al Sr. Fernando Huerta, soci PHF i membre d’honor del club, que ha exercit aquesta funció durant més de 30 anys. La presidenta li va fer entrega d’una placa commemorativa, en agraïment pel seu gran treball i alhora va fer entrega d’un ram de flors a la dona de Fernando, Isabel Pérez (PHF), que també és una activa col·laboradora en totes les activitats que organitza el club.


 

A continuació, després del sopar, la Presidenta sortint, Montserrat Navarro, va presentar la memòria final amb l’activitat del club durant l’any rotari 2021-22 i li va traspassar el collaret al nou President, Domingo San Miguel, que va aprofitar per presentar els seus objectius de de cara al proper exercici.

 

Es va fer entrega de més regals i agraïments i finalment, va clausurar l’esdeveniment, la Governadora 2022-23, Ingrid Steinhoff, qui just a les 00.00h va passar a ser la Governadora del Districte, sent el nostre club, el primer a escoltar el seu discurs amb aquest càrrec.

 

Per celebrar el canvi d’any rotari, va finalitzar l’acte, amb un brindis en honor de la Governadora i es va fer una foto de grup commemorativa de l’esdeveniment.

 


 

DESCARREGAR ÀLBUM FOTOS

DESCARREGAR DISCURS GOVERNADORA

 

COMPARTIR: