Implantació i Inauguració del “-PUNT- Rotary A LLEIDA”, a l’Avda. Jaume II, el 14 Novembre 2021, als “35 anys” del Rotary Club de Lleida.

By RC Lleida

Un 14 de novembre de 1986, vint-i-quatre membres de la societat lleidatana, socis del primer Club Rotary de les terres de Lleida, rebíen la Carta Constitutiva del Club, de part de Rotary International, i de mans del club padrí el RC de Barcelona Comtal. El passat 17 de maig de 2021 demanàvem a LA PAERIA – Ajuntament de Lleida que ens facilités una ubicació -en un espai públic de la nostra ciutat- on poder implantar la imatge d’excel·lència de Rotary, la “Roda Rotària“, per mostrar -que no conmemorar- la presència de Rotaris a la nostra ciutat, per servir a les lleidatanes i lleidatans. La “roda”, se situarà en un element 3D d’acer “corten”, al què anomenem -PUNT- Rotary A LLEIDA, i està conformat per una A tridimensional, amb la Roda Rotària a sobre. En la cara -anterior- apareixen la paraula Rotary, la lletra A i la paraula LLEIDA. I en la -posterior- una placa amb la Declaració de la “Visió de Rotary” (en català, castellà i anglès) i un codi QR que, mitjançant el mòbil, ens porta a: Qui som, On som i Què fem les Rotàries i Rotaris per Lleida, les lleidatanes i els lleidatans.

Presentada -de forma telemàtica- la MOCIÓ proposant al Ple de la Corporació de 30 de juny de 2021, la: “Implantació del -PUNT- Rotary A LLEIDA“, i defensada, amb aquestes paraules, per Guillem Sàez, membre del Rotary Club de Lleida, en nom i representació del Club, la moció va rebre la votació positiva i unànime dels paers del Consistori.

 

El dia 14 de Novembre de 2021 farem la Implantació i Inauguració, a les 13:31 h

que serà retransmesa -LIVE- pel Facebook del Club: https://www.facebook.com/rotarylleida


 

Hi haurà una copa de Cava Solidari Rotari per als assistents,

així com el PIN dels 35 anys, de record. 

US ESPEREM

COMPARTIR: