“Acte institucional” en la visita oficial del Governador al Rotary Club de Lleida.

By RC Lleida

Lleida 17 de setembre de 2021.

 

El Club Rotari de Lleida, va celebrar el seu primer acte institucional d’ençà l’inici de la pandèmia.

Aquest esdeveniment suposa un pas més cap a la normalitat i es va desenvolupar a les instal·lacions del Club de Tennis Lleida, en companyia d’autoritats locals com el subdelegat de Govern a Lleida, José Crespín, el 5e Tinent d’Alcalde i Diputat, Sr. Paco Cerdà, la Regidora i Diputada, Sra. Maria Burrel, el regidor Ignasi Amor, el president del Club de Tennis Lleida, José Luis Solans i representants de diferents àmbits de la societat lleidatana, empresaris i amics del club.

Aquest acte va coincidir amb la visita del Governador del Districte 2202, José Antonio Riquelme, que anava acompanyat de l’Assistent de la zona 5, Anna Cerdà. Tots dos es van reunir amb els components de la Junta del Club en moments previs a la celebració de la cerimònia i posterior sopar.

 

Durant la cerimònia es va realitzar el tradicional traspàs de la presidència de Laureana Cervera (Presidenta 2020-2021) a Montserrat Navarro, que dirigirà el club en el període 2021-2022.

La presidenta va presentar als components de la Junta Directiva d’aquest any, així com els presidents dels comitès i va exposar breument els projectes que preveu es duguin a terme durant el proper any:

  • Implantación del monument rotari a la ciutat: “Punt Rotary a Lleida”, abans de les festes de Nadal,
  • Organització d’un RYLA (Rotary Youth Lidership Award) dedicat a tècniques de supervivència en la natura (en una data encara sense determinar).
  • Els premis Protagonistes del Demà, del RC de Llleida, al febrer de l’any 2022.
  • la Cursa Solidària d’Orientació, al maig de 2202
  • i altres, com la finalització del projecte “Sala Rotary Lleida” a l’Hospital Arnau de Vilanova.

 

Es va realitzar la Presentació i Implantació -virtual- del “Punt Rotary a Lleida”, que posarà de  manifest la presencia de Rotary i dels Rotaris a la Ciutat de Lleida.

El -Punt- està previst col.locarlo a l’Avinguda de Jaume II, el diumenge 14 de novembre d’enguany.

 

Després es lliuraren tres reconeixements Paul Harris Fellow, per agrair la tasca solidària i la col·laboració amb el club al llarg dels últims anys i especialment en les accions de recollida i distribució d’aliments i altres productes solidaris durant la pandèmia de Covid-19, a les persones que mencionem seguidament, que van ser presentades -respectivament- per la presidenta sortint Laureana Cervera, el PGD.2202 2019-20,  Guillem Saez i el Rotari fundador del RC de Lleida, Abel Boldú.

Els homenatjats van ser el Sr. Josep Segura, vicepresident de la Cooperativa d’Al Camp de Foment Maialenc “Baró de Maials”, productors de l’Oli Solidari a benefici del programa Polio Plus. El Sr. Rafel Oncins, membre de el club i director de RSC a la cadena de supermercats SUPSA (Plusfresc) i la Sra. Lorena Requena, Administradora de l’empresa PIPS Nature, empresa que ha donat les Tisanes del Dr. Abel Boldú, de les que han estat distribuïdes centenars de caixes, en diferents entitats de Lleida, Osca i Saragossa en col·laboració amb els clubs d’aquestes zones.

 

També es va imposar l’insígnia a dos nous socis, la Dra. Maite Utgés i el Sr. Daniel Dolha, el qual va participar manera virtual a través de videoconferència. Tots dos van fer l’acceptació com a Rotaris, responent als seus corresponents padrins, la presidenta Montserrat Navarro i el PDG Guillem Saez.

 

Seguidament va prendre la paraula el Governador, José Antonio Riquelme, per a sintetitzar els seus sentiments i valoració del acte, i intercanviar banderins i records amb la presidenta Montserrat Navarro.

(En cloure l’acte, el Governador va deixar testimoni i signatura al Llibre d’Honor del Club).

Finalment, la presidenta Montserrat Navarro va dirigir unes paraules d’agraiment i comiat al asistents, després de les quals el Governador va clausurar l’acte.

 

En acabar, es va realitzar la protocol·lària foto de record, que apareix a la portada.

COMPARTIR: