Presentació i Aprovació per LA PAERIA del “-PUNT- Rotary A LLEIDA”…

By RC Lleida

Un 14 de novembre de 1986, vint-i-quatre membres de la societat lleidatana, socis del primer Club Rotary de les terres de Lleida, rebíen la Carta Constitutiva del Club, de part de Rotary International, i de mans del club padrí el RC de Barcelona Comtal.

El proppassat 17 de maig de 2021 demanàvem a LA PAERIA – Ajuntament de Lleida que ens facilités una ubicació -en un espai públic de la nostra ciutat- on poder implantar la imatge d’excel·lència de Rotary, la “Roda Rotària”, per mostrar -que no conmemorar- la presència de Rotaris a la nostra ciutat, per servir a les lleidatanes i lleidatans.

La “roda”, se situarà en un element 3D d’acer “corten”, al què anomenem -PUNT- Rotary A LLEIDA, i està conformat per una A tridimensional, amb la Roda Rotària a sobre. En una de les cares apareixen: la paraula Rotary, la lletra A i la paraula LLEIDA. I en l’altra: una placa amb la declaració de la “Visió de Rotary” (en català castellà i anglès) i un codi QR que amb el mòbil ens porta a: Qui som, On som i Què fem els Rotaris: En, Per i Per a Lleida.


 

Presentada la MOCIÓ -de forma telemàtica- en el Ple de la Corporació de 30 de juny de 2021, proposant la: “Implantació del -PUNT- Rotary A LLEIDA”, i defensada amb aquestes paraules, per Guillem Saez, membre de Rotary Club de Lleida, en nom i representació del Club, la moció va rebre la votació positiva i unànime dels paers del Consistori.

APROVAT -doncs- el -PUNT- ara falta només CONSTRUIR-LO (d’això s’encarrega la reconeguda empresa “Carvajal”, d’Alcoletge) i IMPLEMENTAR-LO…

I QUAN?

Un bon moment seria …
el diumenge 14 de novembre de 2021,
celebrant el 35 aniversari del Club a Lleida …

 

ESTEU CONVIDATS !

COMPARTIR: