Rotary Club de Lleida convoca el Premi Protagonistes del Demà: LLEIDA.COM -Redaccció- 24.01.2022

By RC Lleida

Si la situació sanitària ho permet (virtual o presencialment), amb la col·laboració dels Serveis  Territorials d’Educació a Lleida de la Generalitat de Catalunya, Rotary Club de Lleida ha convocat els centres docents públics i concertats de Lleida per a què presentin a un/a jove que estigui estudiant batxillerat o cicle formatiu durant el present curs 2021/2022 i que no hagi complert 20 anys en data 31 de desembre de 2021, a la XIII edició del Premi Protagonistes del Demà.

Aquest Premi consisteix en fer un reconeixement als valors del jovent lleidatà i facilitar-los-hi el seu desenvolupament personal, posant de manifest les seves virtuts i destacant com exemples de forma pública i notòria determinades actituds davant la vida. Per això, els/les candidats/tes han de tenir sensibilitat social, amb un bon expedient acadèmic i que siguin un exemple pels altres. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper dia 31 de gener.


Consulta les bases del XIII Premi Protagonistes del Demà 2022


Rotary és una organització internacional i club de servei amb el propòsit de reunir persones líders empresarials i professionals que formen una aliança mundial des de l’any 1905, amb la finalitat de donar un servei humanitari, promoure l’aplicació d’elevades normes d’ètica a la feina i els negocis, tot contribuint al desenvolupament de la bona voluntat i la pau al món.

El Rotary Club de Lleida es va fundar l’any 1986, participa en diferents projectes humanitaris i promou activitats pel foment de la cultura i suport a la joventut.

 
Territori: 
Lleida
140.080 habitants
Segrià
 
COMPARTIR: