RYLA LLEIDA 2022

By RC Lleida

Rotary Club de Lleida celebra el Seminari de Joventut RYLA LLEIDA 2022 “Excelencia e iniciativa en situaciones límite” Després de la gratificant experiència de l’any 2015, el Rotary Club de Lleida novament ha organitzat un Seminari de Joventut anomenat “RYLA-LLEIDA: Excelencia e Iniciativa en Situaciones Límite”, al Pallars Jussà, concretament a les magnífiques instal·lacions de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn.

Els dies 1, 2 i 3 d’abril de 2022 vint-i-tres joves, nois i noies d’entre 16 i 21 anys de diferents punts geogràfics, han participat en una experiència única i, on també han gaudit d’un molt bon ambient de companyonia i intensa activitat formativa en disciplina, actitud, superació davant adversitats, valors, lideratge, etc., impartida per experts tècnics professionals militars i civils. RYLA (Rotary Young Leadership Award), és un programa de Rotary International que ofereix als joves l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats de lideratge i superació personal exposant-los als valors centrals de Rotary: servei, elevades ètiques i pau. Els Seminaris de Rotary per a Líders Joves, són programes de capacitació intensiva que contribueixen a la superació personal i de qualitats de lideratge dels participants; aquests, poden gaudir de l’oportunitat de ser més independents, tractar diversos temes, establir noves amistats i contacte amb altres líders de la comunitat i adquirir informació d’utilitat i competències professionals.  

 

 

En aquest seminari hi han participat nois i noies de diferents llocs de tot el territori nacional i en la seva organització han col·laborat diferents clubs de Lleida, la Seu d’Urgell i Madrid Plaza de los Cortes.
També cal agrair la participació de diversos rotaris, del comitè de Joventut del Districte 2202, de la Representant Distrital de Rotaract Washima Cheriff i hem comptat amb la visita del Governador, José Antonio Riquelme per a l’acte de cloenda.

 

 

RYLA (Rotary Young Leadership Award) és un programa de Rotary International que ofereix als joves l’oportunitat de desenvolupar les seves habilitats de lideratge i superació personal exposant-los als valors centrals de Rotary: servei, elevades ètiques i pau. Els Seminaris de Rotary per a Líders Joves són programes de capacitació intensiva que contribueixen a la superació personal i de qualitats de lideratge dels participants; poden gaudir de l’oportunitat de ser més independents, tractar diversos temes, establir noves amistats i contacte amb altres líders de la comunitat i adquirir informació d’utilitat i competències professionals.

 

  FOTOS: https://photos.app.goo.gl/MvPw3LNyQUQ8VPJA7

COMPARTIR: